A banki végrehajtás előtt és után is van még élet

2014. ápr. 15.
A banki végrehajtás előtt és után is van még élet
Bármennyire is hihetetlen, egy felmondott szerződés még mindig nem a világ végét jelenti, ilyenkor is van kiút. Azonban nagyon fontos, hogy amennyiben eddig nem foglalkozott kölcsönével esetleg hiteleivel, akkor ennek éppen itt az ideje! Számos mentőprogram áll a rendelkezésére, amelyekről talán nem értesült eddig, kérje szakértő segítségét!

A meglévő hitelek törlesztő részlete megnövekedhetett az elmúlt években, főképp a deviza  alapú kölcsönökre gondoljunk. Azonban nem csak ebben az esetben, a forint (HUF) hitelnél is beállhattak változások, amelyek miatt nem tudta vagy tudja fizetni meglévő törlesztő részletét. Ilyenkor a legfontosabb lépés, hogy a „nemtörődömség” helyett CSELEKEDNI KELL!

Lehetőségek a teljes csőd előtt

Mielőtt elvesztené otthonát, családja, és önmaga kényelmét, biztonságát, érdemes szakértő segítségét kérni. Ebben a Bankárnet csapata is rendelkezésére áll!  Számos lehetőség: hitelkiváltás, adósságrendezés,felmondott hitel helyreállítása, hitel átvállalás vagy akár az ingatlan értékesítés is lehet megoldás, amelyek mind-mind egyéntől, és esettől függ, de sok esetben még menthető minden!
E mellett pedig számos lehetőség van problémássá vált banki jelzáloghitelek kezelésére, rendezésére is, akár felmondás előtt vagy utáni stádiumban is.

Ön is fontos a pénzintézeteknek!

Bármi is okozta azt, hogy végül eljutott addig, hogy kölcsöne(i) komoly problémát okoznak, még mindig van esély a menekülésre. Az eredetileg hitelt nyújtó banknak sem érdeke mindenáron a hitelszerződés felmondása, megszűntetése az ingatlan elárverezése, vagy akár az ügyfél kilakoltatása. Ezért ők is több megoldást találnak ki, ezek azonban olykor elkerülhetik figyelmét.
Ráadásul ezt a problémát már kormányzati szinten is felismerték és  törekvéssel kívánják megoldani, mint például a hátralékos hiteladósok helyzetének javítása céljából nyújtott kamattámogatott forint alapú vásárlási kölcsön, vagy akár a Nemzeti Eszközkezelő felállítására.

Lehetőségek

  • Adósságrendező hitel: Ennek lényege, hogy akár több hitelét (pl.: személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel) összevonja egyetlen kölcsönné, így csak egy törlesztő részletet kell fizetnie, amelynek jóval kisebb az összege, mint a korábbiak összege!
  • Hitelkiváltás: Egyetlen hitel is okozhat komoly problémát! A megváltozott szabályok, a törlesztés mértéke elért egy olyan határt, amelyet már nem tud teljesíteni. Ilyenkor érdemes meggondolni a hitelkiváltás lehetőségét, hiszen a korábbihoz képest egy kedvezőbb kölcsönt mutat fel, devizában (HUF, CHF, EUR) is.
  • Refinanszírozás, hitel átvállalás: Bármennyire is meglepő, akár arra is van mód, hogy egy harmadik személyt is bevonjon a hitelügyletbe. Refinanszírozás esetén ugyanis ez a személy vállalja át az Ön adósságát. , és akár ezt még államilag támogatott hitelkonstrukcióval tudja megtenni: nem adóstársként funkcionál, hanem ténylegesen átkerül a nevére teljesen a tartozás, így az Ön tartozása megszűnik,
Forduljon pénzügyi tanácsadónkhoz, hogy garantáltan az Önnek legkedvezőbb, legolcsóbb ajánlatot találja meg! Kerülje el a végrehajtást, otthona, álmai elvesztését! Kattintson most a cikk alatt található Kapcsolatfelvétel gombra!
Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!