Cégünk

Miért érdemes minket választani?

Miért érdemes minket választani?Már sokan feltették nekünk a kérdést : “Miben tudnak többet nyújtani, mi az ami megkülönbözteti Önöket a piac többi szereplőjétől?”

Talán erre a kérdésre ügyfeleink tudnák a leghitelesebb választ megadni! Megpróbáltuk azért röviden összefoglalni “küldetésünk” lényegét.

Célok

Magas színvonalú szakmai munkákkal többet kívánunk nyújtani Ügyfeleinknek, mint a hasonló területen tevékenykedő cégek. Szolgáltatásaink a legkedvezőbb banki konstrukció kiválasztása mellett Ügyfeleink számára kényelmessé, kiszámíthatóvá és egyszerűvé teszik a hitelügyintézés folyamatát. Az a célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, pénzt és időt takarítsanak meg tanácsadásaink által, továbbá az is, hogy a gyors és magas színvonalú munkánknak köszönhetően hosszútávon vegyék igénybe szolgálatainkat. Büszkék vagyunk arra, amit csinálunk. Meggyőződésünk, hogy a Bankárnet hosszú távú sikerének és növekedésének biztosításához az alábbi alapelvek a legfontosabbak. Ezek betartásával tudtuk felépíteni a cégünket. A Bankárnet Kft. munkája és döntései során mindenki ezen alapelvekhez igazodik.

Szakmai felkészültség

Cégünk a legnagyobb hangsúlyt a munkatársak szakmai felkészültségére, tudásszintjük folyamatos naprakészen tartására, illetőleg a vállalkozás intellektuális tőkéjének fejlesztésére fekteti. Pénzügyi tanácsadóink állandó képzésben részesülnek cégünk egyedi módszerei, illetőleg a partnerbankok által.

Szárnyaljuk túl vevőink elvárásait

Jól tudjuk, hogy elégedett vevőinket bármikor elveszíthetjük. Érzékenyen reagálunk vásárlóink igényeire, igyekszünk elvárásaikat maximálisan teljesíteni. A hozzánk érkező elégedetlen Ügyfelet külön kihívásnak tekintjük. Számunkra ez mindig újabb lehetőség arra, hogy bebizonyítsuk azt, hogy miben különbözünk a “többi” , hitelezési piacon tevékenykedő versenytárstól. Tegyen próbára minket!

Hivatástudat

A hitel felvétele Ügyfeleink számára hosszú évekre szóló elkötelezettséget jelent, ezért hiteltanácsadóink tudásuk legjavát adva, felelősségteljesen segítik elő a jó döntés meghozatalát. Ügyfeleinket mindig objektíven tájékoztatjuk a pontos termékjellemzőkről, folyamatokról, előnyökről-hátrányokról. Kizárólag az ügyfél érdekeit helyezzük előtérbe, semmilyen más érdek nem befolyásolhatja a tanácsadóink munkáját.

Gyorsaság

Pontosan tudjuk, hogy ezen a dinamikusan fejlődő és folyamatosan változó piacon a gyorsaság az egyik legfontosabb tényező! Erre fókuszálva gyorsaságunk stratégiai előnyünkké vált, segít megőrizni versenyképességünket. Fiatalos szellemű cég vagyunk, ezért rugalmasan reagálunk a változó piaci igényekre. A cégünk számára kifejlesztett speciális ügyviteli rendszer segíti az ügyintézési idő felgyorsítását, a folyamatok irányítását és nyomon követését.

Fejlődés

Változnak a támogatási rendszerek, változnak a piaci viszonyok. Akkor tudunk csak fejlődni, ha ezekre a változásokra képesek vagyunk rugalmasan reagálni. Az, ami tegnap még remekül működött, ma már nem biztos, hogy elegendő, ezért folyamatosan figyeljük és elemezzük a banki hitelezési piacot, igyekszünk mindig a piacon az elsők között lenni. Jelenlegi legjobb teljesítményünk a jövőben a minimum lesz, ezért a maximum az, amit mindenkor, mindenképpen elvárunk magunktól.

Kemény munka

Nagyra értékeljük a tisztességes felelősségteljes munkát. A Bankárnetnél csak az lehet sikeres, aki keményen s egyúttal hatékonyan dolgozik. A Bankárnetnél az elvárások mindenkivel szemben magasak, de segíteni is készek vagyunk. Ambiciózusak vagyunk, de mindig korrekt módon törekszünk céljaink elérésére.

Jövőbeni bizalmát köszönve:

Léderer Tamás
Ügyvezető Igazgató

Az ország egész területéről várjuk partnerek jelentkezését tanácsadói hálózatunkba.
Munkahely sok van, de ahol jól érzi magát és meg is fizetik…??
Ezúton is köszönjük ügyfeleinknek a bizalmat, az elismerő, biztató szavakat.
Online és nyomtatott médiában megjelenő publikációk

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!