Fizesse hitelét, most még fontosabb!

2014. okt. 11.

Fizesse hitelét, most még fontosabb!

Bár azt gondolhatná, hogy a devizahiteles mentőcsomaggal minden rendbe jön, még sincs így. A forintosítás ugyanis várhatóan igen nagy versenyt indít el a pénzintézetek között, amelyet azok tudnak jól kihasználni, akik figyelik a piacot, a kínálat alakulását, és e mellett pontosan fizetik kölcsönüket. Utóbbi főleg azért fontos, mert a bankok a kölcsönök elbírálásánál megvizsgálják az igénylők hitelmúltját is. Ez pedig azzal jár, hogy azok kapnak könnyebben kölcsönt, akik mindig fizették hitelüket.

Versenyhelyzet

A pénzintézetek pedig pontosan úgy reagálnak, hogy kell, a kialakuló helyzetben: egymással fognak versenyezni, ezért kedvezőbbnél-kedvezőbb ajánlatokkal rukkolnak elő, amelyek az ügyfelek igényeit igyekeznek maximálisan kielégíteni. Azonban fontos, hogy bármily fontos az adós, mindenki csak azokkal szeretne foglalkozni, akik megbízhatóak hitelfizetés szempontjából is.
Minden adós kap elszámolást, és várhatóan saját ajánlatot a bankjától, ám aki szerencsésebb, jobban fizetett, akár máshová is elcsábulhat, így még kedvezőbb konstrukcióra is válthat.

BAR/KHR

Tényleg fontos a törlesztés, és nem csak a devizahiteles mentőcsomag miatt. Azok ugyanis, akik folyamatosan nem fizetik a részleteket (90 napot meghaladó) tartozás komoly következményeket von maga után. Hiába fizeti ki ugyanis adósságát, a negatív KHR listára már felkerül, és ott is marad legalább egy évig, passzív státusszal is. Erre is kell figyelni.

Nézzen szét az ajánlatok között, és akár már most induljon neki a hitelkiváltásnak, hiszen így akár felére csökkentheti törlesztő részletét! Az oldalon levő kalkulátor megmutatja Önnek a legkedvezőbb lehetőségeket, e mellett pedig lehetősége van a Bankárnet szakértői csapatának segítségét kérnie.

Váltsa minél kedvezőbbre kölcsönét! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra, és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!