Adós

Novembertől jönnek a forintosítás részletei
2014. okt. 19.

Hamarosan itt a november, ez pedig fontos dátum a devizahitelesek számára, ekkor lép ugyanis életbe az elszámolási törvény. Ami biztos, hogy minden esetben egyéni elszámolás zajlik.

Fizesse hitelét, most még fontosabb!
2014. okt. 11.

Bár azt gondolhatná, hogy a devizahiteles mentőcsomaggal minden rendbe jön, még sincs így. A forintosítás ugyanis várhatóan igen nagy versenyt indít el a pénzintézetek között,

Személyi kölcsön devizában?
2014. Sze. 13.

Míg az ingatlan alapú hiteleknél folyamatosan olvashatunk a különböző árfolyamok ingadozásáról, addig ez személyi kölcsönöknél nem áll fent, annak ellenére sem,

A lakástakarékpénztár, mint megtakarítási forma
2014. aug. 25.

A legtöbb ember számára a lakáskassza akkor jelent segítséget, ha lakást szeretnének vásárolni, vagy akár építeni. Azonban az itt összegyűjtött pénzt akár a kölcsön előtörlesztésére is használhatjuk,

Hitel kiváltás előnyei
2014. aug. 22.

A hitelkiváltás azt szolgálja, hogy jelenlegi hitelét tudja kedvezőbbre váltani. Ez elsősorban a törlesztő részletén fog megmutatkozni, ami azt jelenti, hogy akár 50%-kal is csökkenhet jelenegi törlesztő részlete!

Végrehajtás előtt, adósságrendezés és hitelkiváltás
2014. Júl. 27.

Az életbe lépett törvény mellett még mindig sokan aggódnak törlesztőjük fizetése miatt, pedig számtalan lehetőség áll még mindig rendelkezésükre. A pénzintézetek igyekeznek a piac változásához képest alakítani a hiteleket és különböző kedvezményeket dolgoznak ki az adósok megsegítésére.

Életbe lépett a devizahiteles törvény első pontja
2014. Júl. 25.

A devizahitelesek régóta húzódó ügyére várhatóan még ez évben pont kerül. Ősszel ugyanis megvalósul a most életbe lépett törvény, amelynek még számos pontja kidolgozásra vár, ám a jelenlegiek igen nagy kedvezményeket hoznak magukkal.

Személyi kölcsön, megéri?
2014. Júl. 24.

Két meghatározó tulajdonsággal rendelkezik a személyi hitel, amelyek miatt kedvezőek mindenki számára. Az egyik, hogy szabad felhasználású, vagyis semmilyen számlabemutatási, elszámolási kötelezettséggel nem tartozik. vagyis arra költi pénzét, amire csak szeretné. A másik pedig, hogy jövedelem alapú, így nem terheli le ingatlanát egy kölcsönnel, ennél a jövedelem szolgálja a fedezetet.

Megtakarítás, befektetés 2014-ben
2014. Júl. 11.

Minden évben nagyon fontos, hogy gondoljon akár a későbbi hónapokra, de akár az öregkori éveire is. E mellett rengeteg a váratlan kiadás, amely családi szinten megoldásra vár. Lássuk, milyen lehetőségei vannak!

90 napon túl is van élet!
2014. Júl. 05.

A nemfizetés eredménye hosszútávon az, hogy a szerződést felbontja a pénzintézet, valamint rengeteg egyéb járulékos költséggel megterhelik az ügyfeleket. Ezek a késedelmi kamatok illetve a végrehajtói költségek is tetemesek lehetnek. 

A banki végrehajtás előtt és után is van még élet
2014. ápr. 15.

Bármennyire is hihetetlen, egy felmondott szerződés még mindig nem a világ végét jelenti, ilyenkor is van kiút. Azonban nagyon fontos, hogy amennyiben eddig nem foglalkozott kölcsönével esetleg hiteleivel, akkor ennek éppen itt az ideje! Számos mentőprogram áll a rendelkezésére, amelyekről talán nem értesült eddig, kérje szakértő segítségét!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!