Adósság

Faktoring vállalkozások részére
2014. Sze. 03.

Elsősorban a mikro,- kis, és középvállalkozások számára kedvező a faktorálást alkalmazni, hiszen hozzásegíti, hogy a vevőtől függetlenül (ne teljesen attól függjön, hogy ő fizet-e), bővíthesse árukészletét,

A végrehajtásról
2014. aug. 05.

A problémás jelzálog hiteleseket legtöbbször a bankok elutasítják (felmondott, bedőlt, végrehajtás alatt állók). Ennek számos oka van, melyekkel meg kell birkózni, ahhoz, hogy végül megtalálja a legideálisabb megoldást. fontos azonban, hogy bármelyik fázisban is legyen, cselekedjen, hogy ne veszítse el otthonát.

Végrehajtás előtt, adósságrendezés és hitelkiváltás
2014. Júl. 27.

Az életbe lépett törvény mellett még mindig sokan aggódnak törlesztőjük fizetése miatt, pedig számtalan lehetőség áll még mindig rendelkezésükre. A pénzintézetek igyekeznek a piac változásához képest alakítani a hiteleket és különböző kedvezményeket dolgoznak ki az adósok megsegítésére.

Megtakarítás, befektetés 2014-ben
2014. Júl. 11.

Minden évben nagyon fontos, hogy gondoljon akár a későbbi hónapokra, de akár az öregkori éveire is. E mellett rengeteg a váratlan kiadás, amely családi szinten megoldásra vár. Lássuk, milyen lehetőségei vannak!

90 napon túl is van élet!
2014. Júl. 05.

A nemfizetés eredménye hosszútávon az, hogy a szerződést felbontja a pénzintézet, valamint rengeteg egyéb járulékos költséggel megterhelik az ügyfeleket. Ezek a késedelmi kamatok illetve a végrehajtói költségek is tetemesek lehetnek. 

A banki végrehajtás előtt és után is van még élet
2014. ápr. 15.

Bármennyire is hihetetlen, egy felmondott szerződés még mindig nem a világ végét jelenti, ilyenkor is van kiút. Azonban nagyon fontos, hogy amennyiben eddig nem foglalkozott kölcsönével esetleg hiteleivel, akkor ennek éppen itt az ideje! Számos mentőprogram áll a rendelkezésére, amelyekről talán nem értesült eddig, kérje szakértő segítségét!

Pénzügyi megújulások, tippek, javaslatok
2014. Már. 21.

A jó idő megérkezésével párhuzamosan érdemes nem csak a környezetünket, hanem a pénzügyeinket is elővenni, és „nagytakarításba” kezdeni. Nemcsak hosszabb távon lehet megtakarítást elérni, hanem a napi és havi szinten is.

Tippek a törlesztő részlete csökkentésre
2014. feb. 25.

Még mindig sokaknak okoz problémát a hitelük fizetése, ugyanakkor kevesen ismernek megoldásokat. A pénzintézetek igyekeznek a piac változásához képest alakítani a hiteleket és különböző kedvezményeket dolgoznak ki az adósok megsegítésére.

Végrehajtás alatt álló hitelek-az elutasítás okai
2014. jan. 08.

Felmondott, bedőlt, végrehajtás alatt álló problémás jelzálog hiteleseket legtöbbször a bankok elutasítják. Ennek számos oka van, melyekkel meg kell bírkózni, ahhoz, hogy végül megtalálja a legideálisabb megoldást. Fontos azonban tisztában lennie korlátaival, hogy melyek azok az indokok, melyek miatt gyakori a “nemleges” válasz.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!