Kamattámogatott

Lakáskassza és megtakarítás előnyei
2014. Sze. 20.

A lakáskassza megtakarításokat évekkel ezelőtt módosították, így több kedvezményt is életbe léptettek. Ilyen például, hogy nemcsak a takarékoskodó, hanem a közvetlen családtagjai is felhasználhatják a kapott összeget.

Idén még biztosan elérhető a kamattámogatott hitel
2014. Sze. 14.

Jövőre azonban nem garantálható, így bárki, aki szeretné igénybe venni az öt évre szóló államilag kamattámogatott lakáshitel, most még megteheti. Fontos, hogy a ténylegesen igazolható jövedelmet fogják figyelembe venni 2015-től,

Kezd magához térni a lakáspiac 2014-ben
2014. Júl. 29.

A tavalyi évhez képest jelentősen megnőtt az ingatlan eladások száma! A korábban bevezetett kamattámogatott hitelek, valamint a szocpol visszahozatala is lendített a piac helyzetén. Nőtt a kereslet, amely annak is köszönhető, hogy a vevők befektetési céllal is megvásárolták az ingatlanokat.

Befektetőt szerezni! De mégis hogy zajlik?
2014. ápr. 21.

Minden induló vállalkozás esetében, de még a nagyobbaknál is elérkezik az a pillanat amikor többen, nagyobban gondolkodnak, és szeretnének fejlődni, fejleszteni. Ezekhez a tervekhez azonban tőkére van szükség, amelyet az új befektetők tudnak biztosítani. Ez egy rendkívül fontos folyamat, amelyet gondos előkészítés előz meg, nézzük, hogyan történik.

Zuhannak a lakásárak, és az eladások, mi jöhet még?
2013. nov. 01.

A tavalyi évhez képest jelentősen csökkentek az ingatlan eladások számai. Vagyis, a korábban bevezetett kamattámogatott hitelek, valamint a szocpol visszahozatala nem lendítette nagy ütemben előre a piac helyzetét. Elsősorban a kereslet csökkent, aminek oka, a számos, már meglévő devizahitel,

Támogatott lakáshitelek 2013
2013. okt. 06.

Jelentős változásokkal újították meg a kamattámogatott lakáshiteleket. Ennek következtében jóval előnyösebb igénylése, illetve a jogosultak köre is bővül. Nézzük a módosításokat részletesen:

Kamattámogatott hitel kisebb lakás vásárlásához
2013. Sze. 10.

Hátralékos adós akkor kap, ha komfortos, de kisebb lakást vásárol, mint a korábbi, de fontos, hogy az energetikai osztályozása nem lehet rosszabb. Ez szintén előnyt jelent a korábbiakhoz képest, hiszen azok döntését, váltását is megkönnyíti, akik megválnának nagyobb ingatlanuktól.

Szocpol megelőlegezve
2013. aug. 11.

Fiatal házasok előre maximum két gyermeket vállalhatnak, az elsőt négy év, a másodikat pedig szintén négy év alatt kell teljesíteni. Tehát összesen nyolc évük van a “projektre”, viszont az első gyermek 4 éven belül kell megszülessen (a második jöhet akár hamarabb is). Míg a korábbiakban, még az államilag

Kamattámogatott lakáshitelek 2013
2013. Júl. 13.

Jelentős változásokkal újították meg a kamattámogatott lakáshiteleket. Ennek következtében jóval előnyösebb igénylése, illetve a jogosultak köre is bővül. Nézzük a módosításokat részletesen:

Otthonteremtési támogatás megelőlegezve
2013. jún. 22.

Fiatal házasok előre maximum két gyermeket vállalhatnak, az elsőt négy év, a másodikat pedig szintén négy év alatt kell teljesíteni. Tehát összesen nyolc évük van a “projektre”, viszont az első gyermek 4 éven belül kell megszülessen (a második jöhet akár hamarabb is). Míg a korábbiakban,

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!