Lehetőség

Lakáskassza és megtakarítás előnyei
2014. Sze. 20.

A lakáskassza megtakarításokat évekkel ezelőtt módosították, így több kedvezményt is életbe léptettek. Ilyen például, hogy nemcsak a takarékoskodó, hanem a közvetlen családtagjai is felhasználhatják a kapott összeget.

Gondoljon jövőjére: A lakáskassza
2014. aug. 22.

A legtöbb ember számára a lakáskassza akkor jelent segítséget, ha lakást szeretnének vásárolni, vagy akár építeni. Azonban az itt összegyűjtött pénzt akár a kölcsön előtörlesztésére is használhatjuk, sőt, családon belül többet is összevonhatunk.

Hitel kiváltás előnyei
2014. aug. 22.

A hitelkiváltás azt szolgálja, hogy jelenlegi hitelét tudja kedvezőbbre váltani. Ez elsősorban a törlesztő részletén fog megmutatkozni, ami azt jelenti, hogy akár 50%-kal is csökkenhet jelenegi törlesztő részlete!

Induló vállalkozások és a befektető szerzés
2014. aug. 17.

  Minden induló vállalkozás esetében, de még a nagyobbaknál is elérkezik az a pillanat amikor többen, nagyobban gondolkodnak, és szeretnének fejlődni, fejleszteni. Ezekhez a tervekhez azonban tőkére van szükség, amelyet az új befektetők tudnak biztosítani.

Kezd magához térni a lakáspiac 2014-ben
2014. Júl. 29.

A tavalyi évhez képest jelentősen megnőtt az ingatlan eladások száma! A korábban bevezetett kamattámogatott hitelek, valamint a szocpol visszahozatala is lendített a piac helyzetén. Nőtt a kereslet, amely annak is köszönhető, hogy a vevők befektetési céllal is megvásárolták az ingatlanokat.

Végrehajtás előtt, adósságrendezés és hitelkiváltás
2014. Júl. 27.

Az életbe lépett törvény mellett még mindig sokan aggódnak törlesztőjük fizetése miatt, pedig számtalan lehetőség áll még mindig rendelkezésükre. A pénzintézetek igyekeznek a piac változásához képest alakítani a hiteleket és különböző kedvezményeket dolgoznak ki az adósok megsegítésére.

Életbe lépett a devizahiteles törvény első pontja
2014. Júl. 25.

A devizahitelesek régóta húzódó ügyére várhatóan még ez évben pont kerül. Ősszel ugyanis megvalósul a most életbe lépett törvény, amelynek még számos pontja kidolgozásra vár, ám a jelenlegiek igen nagy kedvezményeket hoznak magukkal.

Érdemes hitelt felvenni?
2014. Júl. 21.

A hitel és a lízing között folyamatos a harc, hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei, és a hátrányai is. Két alapvető különbség a tulajdon feletti rendelkezés, hiszen míg a kölcsönöknél azonnal a sajátunk lesz a kiszemelt ingatlan,

Megtakarítás, befektetés 2014-ben
2014. Júl. 11.

Minden évben nagyon fontos, hogy gondoljon akár a későbbi hónapokra, de akár az öregkori éveire is. E mellett rengeteg a váratlan kiadás, amely családi szinten megoldásra vár. Lássuk, milyen lehetőségei vannak!

90 napon túl is van élet!
2014. Júl. 05.

A nemfizetés eredménye hosszútávon az, hogy a szerződést felbontja a pénzintézet, valamint rengeteg egyéb járulékos költséggel megterhelik az ügyfeleket. Ezek a késedelmi kamatok illetve a végrehajtói költségek is tetemesek lehetnek. 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!