új

Induló vállalkozások és a befektető szerzés
2014. aug. 17.

  Minden induló vállalkozás esetében, de még a nagyobbaknál is elérkezik az a pillanat amikor többen, nagyobban gondolkodnak, és szeretnének fejlődni, fejleszteni. Ezekhez a tervekhez azonban tőkére van szükség, amelyet az új befektetők tudnak biztosítani.

Kezd magához térni a lakáspiac 2014-ben
2014. Júl. 29.

A tavalyi évhez képest jelentősen megnőtt az ingatlan eladások száma! A korábban bevezetett kamattámogatott hitelek, valamint a szocpol visszahozatala is lendített a piac helyzetén. Nőtt a kereslet, amely annak is köszönhető, hogy a vevők befektetési céllal is megvásárolták az ingatlanokat.

Befektetőt szerezni! De mégis hogy zajlik?
2014. ápr. 21.

Minden induló vállalkozás esetében, de még a nagyobbaknál is elérkezik az a pillanat amikor többen, nagyobban gondolkodnak, és szeretnének fejlődni, fejleszteni. Ezekhez a tervekhez azonban tőkére van szükség, amelyet az új befektetők tudnak biztosítani. Ez egy rendkívül fontos folyamat, amelyet gondos előkészítés előz meg, nézzük, hogyan történik.

Támogatás lakásvásárlásra és hiteltörlesztéshez
2014. ápr. 07.

A lakáshitel fizetése nagy teher a családok számára, és nem csak a deviza alapúak. Azonban az új cafeteria akár lehetőséget adhat a munkáltató számára arra, hogy munkavállalóját segítse ebben, természetesen szigorú feltételek mellett. Részletek:

Szocpol lakás vásárlására
2014. Már. 25.

Az Otthonteremtési támogatás keretében akár vissza nem térítendő kedvezményt kérhet új lakás vásárlására vagy építésére. Ennek szigorú feltételei vannak, viszont a jó hír, hogy hosszú idő után ismét igényelhető ez a kedvezmény. Az online érdeklődés és igénylés jelentősen megggyorsíthatja a folyamatot, így még hamarabb élvezheti saját otthona kényelmét.

Módosítanák, bővítenék az árfolyamgátat
2014. jan. 21.

Bár egyre többen érdeklődnek, még mindig nem örvend nagy népszerűségnek az árfolyamgát. A mostani feltételek már nagyobb réteg számára teszik elérhetővé, de ez még nem elegendő, a devizahitelesek problémáinak megoldásához valószínűleg újabb engedményekre lesz szükség.

Öngondoskodás, megtakarítás lehetőségek
2014. jan. 11.

A legtöbben nem számolnak a megtakarítással, mint “kiadási tényező”, pedig ha csak azt a pár ezer forintot odaírnák, szintén megmaradna. A díjmentes tanácsadást sem használják ki sokan, félve attól, hogy valamit alá kell írniuk. Érdemes megkérdezni, és ha esetleg mégis odaraknak egy szerződést, még mindig mondhat nemet. Alapvető fontosságú azonban, hogy minden esetben érdeklődjük afelől, […]

Árfolyamrögzítés most, és a tervek
2013. nov. 22.

Jelenleg az árfolyamrögzítés 2017. június 30-ig tart, ezen időszak alatt kevesebbet kell fizetnie, ám ezt a kedvezményes időtartam lejárta után szintén vissza kell fizetnie. A legújabb mentőcsomagba több kedvező ponttal készülnek, ám egyelőre még nem láttak napilágot. Az azonban biztos, hogy mind a lakás, – mind pedig a szabadfelhasználású hitelekre vonatkozik, így a kibővített lehetőségek […]

Megtakarítás, öngondoskodás fontossága
2013. nov. 18.

Egyre kevesebben tudnak spórolni és ennek oka a kevés pénz. A leggyakrabban azonban észre sem vesszük, hogy bizony, ha keveset is, tudnánk félretenni, ami a későbbiekben hatalmas segítség lehet akár nekünk, akár bajban levő családtagunknak.

Öngondoskodás, megtakarítás apránként
2013. okt. 27.

A legtöbben nem számolnak a megtakarítással, mint “kiadási tényező”, pedig ha csak azt a pár ezer forintot odaírnák, szintén megmaradna. A díjmentes tanácsadást sem használják ki sokan, félve attól, hogy valamit alá kell írniuk. Érdemes megkérdezni, és ha esetleg mégis odaraknak egy szerződést, még mindig mondhat nemet.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!