Végrehajtás

Gondoljon jövőjére: A lakáskassza
2014. aug. 22.

A legtöbb ember számára a lakáskassza akkor jelent segítséget, ha lakást szeretnének vásárolni, vagy akár építeni. Azonban az itt összegyűjtött pénzt akár a kölcsön előtörlesztésére is használhatjuk, sőt, családon belül többet is összevonhatunk.

A végrehajtásról
2014. aug. 05.

A problémás jelzálog hiteleseket legtöbbször a bankok elutasítják (felmondott, bedőlt, végrehajtás alatt állók). Ennek számos oka van, melyekkel meg kell birkózni, ahhoz, hogy végül megtalálja a legideálisabb megoldást. fontos azonban, hogy bármelyik fázisban is legyen, cselekedjen, hogy ne veszítse el otthonát.

Végrehajtás előtt, adósságrendezés és hitelkiváltás
2014. Júl. 27.

Az életbe lépett törvény mellett még mindig sokan aggódnak törlesztőjük fizetése miatt, pedig számtalan lehetőség áll még mindig rendelkezésükre. A pénzintézetek igyekeznek a piac változásához képest alakítani a hiteleket és különböző kedvezményeket dolgoznak ki az adósok megsegítésére.

Életbe lépett a devizahiteles törvény első pontja
2014. Júl. 25.

A devizahitelesek régóta húzódó ügyére várhatóan még ez évben pont kerül. Ősszel ugyanis megvalósul a most életbe lépett törvény, amelynek még számos pontja kidolgozásra vár, ám a jelenlegiek igen nagy kedvezményeket hoznak magukkal.

90 napon túl is van élet!
2014. Júl. 05.

A nemfizetés eredménye hosszútávon az, hogy a szerződést felbontja a pénzintézet, valamint rengeteg egyéb járulékos költséggel megterhelik az ügyfeleket. Ezek a késedelmi kamatok illetve a végrehajtói költségek is tetemesek lehetnek. 

A banki végrehajtás előtt és után is van még élet
2014. ápr. 15.

Bármennyire is hihetetlen, egy felmondott szerződés még mindig nem a világ végét jelenti, ilyenkor is van kiút. Azonban nagyon fontos, hogy amennyiben eddig nem foglalkozott kölcsönével esetleg hiteleivel, akkor ennek éppen itt az ideje! Számos mentőprogram áll a rendelkezésére, amelyekről talán nem értesült eddig, kérje szakértő segítségét!

A lakáskasszáról
2014. feb. 02.

A legtöbb ember számára a lakáskassza akkor jelent segítséget, ha lakást szeretnének vásárolni, vagy akár építeni. Azonban az itt összegyűjtött pénzt akár a kölcsön előtörlesztésére is használhatjuk, sőt, családon belül többet is összevonhatunk. Ezek által akár megszabadulhat nehezen fizethető (deviza) hitelétől, és meghatározott időn belül fizetheti vissza tartozását.

Végrehajtás alatt álló hitelek-az elutasítás okai
2014. jan. 08.

Felmondott, bedőlt, végrehajtás alatt álló problémás jelzálog hiteleseket legtöbbször a bankok elutasítják. Ennek számos oka van, melyekkel meg kell bírkózni, ahhoz, hogy végül megtalálja a legideálisabb megoldást. Fontos azonban tisztában lennie korlátaival, hogy melyek azok az indokok, melyek miatt gyakori a “nemleges” válasz.

Lakáskassza, LTP, megtakarítás
2013. dec. 13.

A legtöbb ember számára a lakáskassza akkor jelent segítséget, ha lakást szeretnének vásárolni, vagy akár építeni. Azonban az itt összegyűjtött pénzt akár a kölcsön előtörlesztésére is használhatjuk, sőt, családon belül többet is összevonhatunk. Ezek által akár megszabadulhat nehezen fizethető (deviza) hitelétől, és meghatározott időn belül fizetheti vissza tartozását.

Mentőcsomag, NET, kamattámogatás
2013. dec. 07.

A támogatott hitelek, és a hitelkiváltás mellett számos olyan lehetőség nyújt kiutat a végrehajtás elkerüléséhez, amelyekről kevesen tudnak. Ennek oka, hogy elsősorban egy-két megoldás ismert, míg a többi szóba sem kerül, vagy kevesek az ismeretek, azonban most bemutatunk párat, amelyek mind segítőek.

Devizahitelek, mentőcsomag, satöbbi
2013. nov. 10.

Egyre nagyobb a köd a devizahitelesek kapcsán. Nem csak a segítséget várja mindenki, hanem egyre nagyobb teret kap, hogy milyen ítéleteket hoz a Kúria a különböző bankokkal szemben. Mint az ismeretes, a különböző szerződésmódosítások miatti perek következményeként számos devizahiteles nyert, ám a nagy többség számára még mindig a mentőcsomag lehet a megoldás.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!