Lakáshitel előnyös feltételekkel, akár az interneten át is kérelmezhető

2014. dec. 23.
Lakáshitel előnyös feltételekkel, akár az interneten át is kérelmezhető

A lakáshitel kedvező feltételekkel igényelhető, érdemes utánajárnia, hogy Ön jogosult-e az államilag támogatott lakáshitel kérelmezésére.

A lakáshitel lehetőségek között egyre több akciós ajánlatot találhat, mivel a banki szabályok szigorítása az ügyfeleknek kedvez. A forint alapon igényelt lakáshitel biztonságos, mert Önnek nem kell a devizaingadozástól félnie. Amennyiben szeretné, lehetősége van rá, hogy fix törlesztőrészletű kölcsön mellett döntsön. Ez azt jelenti, hogy a havi költségei nem változnak a hitel futamideje alatt, így nem kerülhet olyan helyzetbe, mint a devizahitelesek. Ha az anyagi biztonság az Ön számára nagyon fontos, akkor érdemes fix törlesztőrészletű lakáshitel ajánlatot választania.

A lakáshitel kalkulátor segít

A lakáshitel keresés miatt nem kell járkálnia, mivel az interneten keresztül megtalálhatja a legjobb konstrukciót, ehhez csupán a lakáshitel kalkulátor segítségével kell áttekintenie a kínálatot. A lakáshitel keresés esetén, írja be, mekkora összegre van szüksége és adja meg a futamidőt is, ezután már láthatja is milyen feltételek mellett érhető el az Önnek megfelelő kölcsön. Ha túl rövid futamidőt ír be, akkor előfordulhat, hogy a havi törlesztőrészletek túl magasak lesznek, de ezen könnyedén változtathat, csak ki kell tolnia a futamidőt. A lakáshitel konstrukciók között államilag kamattámogatott lehetőséget is találhat. Amennyiben Ön megfelel a feltételeknek, érdemes ezt választania, mert így sokkal kisebb költségek mellett juthat hozzá az adott hitelhez.

Lakáshitel kérelmezés pár kattintással

Miután megtalálta a legjobb lakáshitel konstrukciót, csak annyit kell tennie, hogy pár kattintással leadja a hiteligénylését. Ezután munkatársaink felkeresik Önt, hogy ismertessék a hitellel kapcsolatos tudnivalókat és elvégezzék az előzetes hitelbírálatot, mindezt természetesen telefonon keresztül. Ha minden rendben megy, Ön néhány munkanapon belül mehet is a bankba, hogy megkösse a lakáshitel szerződését. A saját lakás nem álom többé, ha oldalunkon választ lakáshitel ajánlatot, végre Ön is álmai otthonában élhet!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk Önnek a lakáshitel megtalálásában!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!