Lakáskassza díjmentesen

2017. feb. 17.

Lakáskassza díjmentesenA lakás-előtakarékosság egy olyan állam által támogatott megtakarítási forma, amelynél a futamidő lejárta után kedvező lakáscélú hitellehetőséget is biztosít az Ön számára. A hitel összege 4 részből tevődik össze:

Egyrészt az Ön havi szintű befizetéseit tartalmazza, amelyhez hozzájönnek a befizetés után járó kamatok. Az állam erre az összegre támogatást ad, ezen felül pedig lakáscélú hitelt is igényelhet. Ez a szerződéses összeg, amelyet Ön garantáltan megkap a futamidő végén.

Havi megtakarítások + betéti kamatok + állami támogatás + lakáscélú kölcsön = teljes szerződéses összeg.

Ez az összeg már a szerződésben is garantált, vagyis nem változik, nem csökkenhet, ez fixen járni fog Önnek. Több típusa van attól függően, hogy mennyi ideig szeretne megtakarítást fizetni, illetve milyen távlatban gondolkozik. Az állami támogatás mértéke a havonta elhelyezett összeg 30%-a, de maximum évi 72.000 Forint természetes személyek esetén.

Ez pedig számokban azt jelenti, hogy az Ön által választott konstrukciótól függően jelentős hozammal számolhat. Például négy éves befizetéssel a befizetés összege 980.000 Ft,-, míg ehhez több, mint 300.000 Forintnyi kamat és támogatás jár, amelyhez még kedvezményes államilag támogatott lakáshitelt is kap, fix törlesztő részletekkel kombinálva!

Fontos azonban figyelni arra, hogy mindig berakjuk a kasszába a meghatározott összeget, hiszen ezek után kapja a támogatást, és a kamatot is!

Gondoskodjon Ön is Önmagáról és Családjáról, ráadásul most díjmentesen kötheti meg február 26-ig!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!