Melyik hitel mellett döntsön az ünnepek előtt?

2014. dec. 22.
Melyik hitel mellett döntsön az ünnepek előtt?

Az ünnepek miatt sokan kérelmeznek kölcsönt, de vajon melyik a legjobb konstrukció? Gyorskölcsön, hitelkártya, vagy inkább áruhitel? Segítünk a választásban!

A gyorskölcsön jó választás

Ha Önnek kisebb összegre van szüksége ahhoz, hogy megteremtse a csodás karácsonyi hangulatot, akkor a gyorskölcsön tökéletes választás lehet. Ez a hitel 2-3 munkanapon belül elintézhető, így Ön még az ünnepek előtt fel is veheti a kért összeget. A könnyített ügyintézés és a gyors megoldás jellemzi leginkább ezt a konstrukciót. Válassza a gyorskölcsön ajánlatot, ha Önnek készpénzre van szüksége.

A hitelkártya is lehet kedvező

A hitelkártya legnagyobb előnye, hogy mindig kéznél van. Akár ajándékot, vagy a vacsorához, bulihoz szükséges dolgokat szeretné megvásárolni, megteheti vele. A készpénz felvétel azonban költséges a hitelkártya használatával, így ez a lehetőség leginkább akkor ajánlott, ha Ön vásárolni szeretne és nem akar készpénzt felvenni. Amennyiben az elköltött összeget időben visszafizeti, akkor előnyös feltételek mellett vásárolhat a hitelkártya segítségével. A kibocsájtási ideje azonban hosszabb, mint amennyi idő alatt hozzájuthat a gyorskölcsön lehetőséghez, így ez a megoldás akkor ajánlott, ha nincs szüksége azonnal a hitelkártyára.

Áruhitel megéri?

Az áruhitel csak egy, vagy néhány termékre vonatkozik. Ezek lehetnek magasabb összegű háztartási, vagy szórakoztatási eszközök. A hűtő, tévé, mosógép és hasonló tárgyak vásárolhatóak meg ezen lehetőség lévén. Ezt a megoldást csak akkor érdemes választania, ha biztos benne, hogy nincs szüksége készpénzre. Sok esetben a hitelkártya is kedvezőbb lehet, mint az áruhitel, mivel a kamatok alacsonyabbak.

A gyorskölcsön és a hitelkártya a két legkedvezőbb megoldás, ha Ön nem akar attól félni, hogy nem lesz elegendő pénze ahhoz, hogy megvegyen mindent amire szüksége van. A készpénz hamar a számlájára kerül, a hitelkártya pedig hosszútávon fedezetül szolgálhat a hétköznapi költségeire, vásárlásaira.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi keresünk Önnek egy olyan hitel ajánlatot, amely megfelelő a adott esetben és az ügyintézés is gyorsan elintézhető.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!