Személyi kölcsön, vagy hitelkártya? Segítünk a döntés meghozatalában!

2014. dec. 21.
Személyi kölcsön, vagy hitelkártya? Segítünk a döntés meghozatalában!

Az ünnepek előtt sok kiadása van, de nem tudja, hogy a személyi kölcsön, vagy a hitelkártya mellett döntsön? Most megtudhatja melyik lehetőségnek mi az előnye és így egyszerűbb lesz a döntés.

A személyi kölcsön előnyei

Ez a hitel hamar és egyszerűen kérelmezhető, így ha kisebb összegre van szüksége, de arra 3-4 munkanapon belül, akkor érdemes ezt az ajánlatot választania. A személyi hitel összegét arra költi amire akarja, tehát a bank nem szabja meg Önnek, mire használja fel a pénzt. Vásárolhat belőle ajándékokat, vagy megszervezheti belőle az ünnepi bulit, vagy elutazhat egy kellemes hétvégére végre. A személyi kölcsön előnye a hitelkártyával szemben, hogy készpénzt kap, tehát akár a számláit is kifizetheti belőle.

A hitelkártya előnyei

A hitelkártya leginkább akkor jó döntés, ha csak vásárolni szeretne és nincs szüksége készpénzre. Az áruhitelhez hasonlítható leginkább ez a konstrukció, azzal a különbséggel, hogy a hitelkártya mindig a pénztárcánkban van és azt veszünk a rajta lévő összegből amit csak akarunk. Ha a hitelkártya tartozásunkat időben kiegyenlítjük, akkor kedvező feltételekkel használhatjuk. Készpénzt felvenni azonban csak akkor érdemes vele, ha nem találunk más megoldást, mivel ennek magasabbak a költségei, mint a vásárlásnak.

Hogy találja meg az Ön számára legelőnyösebb ajánlatot?

A hitelkalkulátor segít Önnek, hogy a személyi kölcsön, vagy a hitelkártya lehetőségek között megtalálja azt amelyiket szeretné kérelmezni. A legfontosabb, hogy mérlegelje, készpénzre van szüksége, vagy inkább egy hitelkártyára, ami mindig ott lehet Önnél és előveheti, ha anyagi problémái akadnak, vagy szeretne megvenni valamit, de nincs rá elegendő pénze. A választást követően akár a személyi kölcsön, akár a hitelkártya az amire szüksége van, az igénylését online is leadhatja és ezt követően az előzetes hitelbírálatot telefonon keresztül el is végzik. Ha ez megtörtént, akkor csak a kért iratokat kell felmutatnia és már alá is írhatja a szerződést, majd megkaphatja a kért pénzt, vagy a hitelkártyát. Ilyen gyorsan megoldhatja a pillanatnyi anyagi gondjait!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek meglelni a legelőnyösebb lehetőséget!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!