Törlesztő részlet csökkentés adósságrendező hitellel

2012. dec. 12.
Törlesztő részlet csökkentés adósságrendező hitellel
Az adósságrendező hitelkalkulátor használatával mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia és megkapja a várható törlesztő részleteinek nagyságát. A kalkulátor a legkedvezőbb ajánlatokat mutatja meg Önnek, így azonnal össze is tudja hasonlítani,

melyik esetben tudja megtakarítani a legtöbbet. A jelenlegi hiteléhez képest akár a felére, harmadára is csökkenhet a törlesztő részlet nagysága. Az összehasonlítás mellett további dolgokra is használhatja: kérhet előzetes hitelminősítést vagy akár konkrét ajánlatot is, nem kell elfáradnia a bankokba, ha nem ért valamit, segítséget is kérhet hitelszakértőnktől, így mindent megtalál egy helyen.

Az adósságrendező hitel feltételei:

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • Futamideje 30 év lehet maximum.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • A felvehető hitelösszeg maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet.  – Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek.
  • Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni. Osztrák hitelek esetében nem szükséges jövedelemigazolás.

Meglévő devizahitelt érdemes átváltani?

Nem feltétlenül, de ez az adósságrendező hiteltől is függhet. Mivel az árfolyam folyamatosan változik, nem érdemes a kockázatot vállalni. A 2010-es törvénymódosítások lehetővé teszik, hogy az adósságrendezés, hitelkiváltás céljára igényelt hiteleket devizában, azaz euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is lehessen igényelni.

Váltsa hitelét kedvezőbbre, csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Kattintson most a cikk alatt található Kapcsolatfelvétel gombra!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!